Kontakt: +47 33 37 90 60 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åslyveien 21, 3170 SEM

Åpningstid: hverdager 08:00 - 15:30

 

Spørsmål og svar om nettbutikken:

- Hvem kan bruke nettbutikken?

Alle kan bruke nettbutikken. Bor du i nærheten kan det dog være lettere og rimeligere (du slipper å betale for å få tilsendt emballasje) å komme innom eller ta en telefon hit først. Du kan også spare mye penger på å hente flaske på et av våre utplasseringssteder og levere selv. Du trenger ikke å bestille i nettbutikken hvis du henter og leverer selv, da tar vi det ved prøvemottak.

- Hva er inkludert i prisene?

Alt knyttet til analysen er inkludert i prisene; prøveflasker, registrering og forbehandling er alle inkludert. Dersom du slår sammen flere analysepakker fjernes selvsagt kostnaden for prøveflaske på de påfølgende pakkene dersom disse ikke trengs. Prisene i nettbutikken er inkludert mva. 

- Hva med porto for forsendelse?

Når du sjekker ut av nettbutikken legges prisene på porto til. Dette er estimerte priser  basert på gjennomsnittpriser fra samme geografiske område, og vil være gjenstand for justering avhengig hvor du bor. Vi fakturerer kun det frakten koster, uten mellomlegg.

Gå videre til nettbutikken HER