Kontakt: +47 33 37 90 60 - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Åslyveien 21, 3170 SEM

Åpningstid: hverdager 08:00 - 15:30

 

 

 

Vi inviterer til dagskurs i hygiene og ik-mat på Furulund Kro 15. oktobrt 2020.

Kurset koster 2210,- inkl kursmateriell kaffe, te og lunsj, og innhold vil bl.a. være:

Mikrobiologi, hygiene, temperaturkrav, renhold, internkontroll,dokumentasjon, grunnforutsetninger/innføring i 
HACCP.

Ta kontakt for påmelding/informasjon

958 39 793 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

VestfoldLAB AS tilbyr prøvetaking, konsulentvirksomhet og analyser over et bredt fagspekter. Vi har et avansert kjemisk og mikrobiologisk laboratorium, samt konsulenter innen IK-Mat, sporing og HACCP for kvalitetsstyring i små og mellomstore bedrifter. Ta gjerne kontakt for et bedriftsinternt hygiene/ik-mat kurs. 

VestfoldLAB AS er akkreditert som TEST 077 etter NS-EN-ISO/IEC 17025 for kjemiske –og mikrobiologiske analyser i en rekke matrikser. Det betyr at de fleste analyseresultater fra oss er internasjonalt anerkjente.

 

Kompetanse, erfaring og effektivitet

VestfoldLAB har lang erfaring med analysearbeid. Laboratoriet startet opp for over 60 år siden under daværende Tønsberg offentlige Kjøttkontroll, siden Tønsberg Næringsmiddeltilsyn, og fungerte i mange år som referanselaboratorium for Fylkesmannens Miljøvernavdeling.

Da Næringsmiddeltilsynet ble statliggjort i 2004, ble det dannet et laboratorieselskap, VestfoldLAB A/S, for å kunne videreføre denne tjenesten. Selskapet er nå et norskeid privat selskap, med lokale eiere.

 

Leveringssikkerhet og pålitelighet

For å kunne sikre stabil kapasitet i ferier og ved sykdom, er det som oftest minst to ansatte som er godkjent for å kunne utføre alle akkrediterte analyser.

Dersom vi skulle få behov for å benytte underleverandør, vil VestfoldLAB A/S sine avtalebetingelser og priser fortsatt være gjeldende. Det er ingen samordning av priser mellom VestfoldLAB A/S og eventuelle underleverandører av hensyn til konkurranselovgivningen.

 

Konfidensialitet

Alle ansatte ved VestfoldLAB har taushetsplikt vedrørende all informasjon om analyseoppdrag og analyserapporter.

VestfoldLAB kan ikke uttale seg til media om prøver analysert ved VestfoldLAB AS uten oppdragsgivers samtykke.

VestfoldLAB har ingen ansatte som er aktive i miljø- eller landbruksorganisasjoner, eller lignende, for å sikre integritet rundt våre analyseresultater.

 

VestfoldLAB AS

Åslyveien 21

3170 SEM

33 37 90 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.